september, 2021

17sep20:0023:00Festival Sonamos Latinoamerica Cph | Kurepí | Julián MarabotoDobbeltkoncert med Kurepí og Julian Maraboto.20:00 - 23:00 Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 KøbenhavnKategorier:Festival,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 årEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Sonamos Latinoamerica Cph præsenterer i år et helt særligt program. På tre meget forskellige aftener hylder festivalen den udtryksfulde latinamerikanske musik.

Fredag d. 17. september byder festivalen på en dobbeltkoncert med den argentinske trio Kurepí, bosat i Barcelona, og den mexicanske singer songwriter Julian Maraboto.

Entré 100 kr. ( gebyr i forsalg) | i døren 120 kr.
Døren åbner kl. 19:00
Musikken starter kl. 20:00

———————
KUREPI
———————
Kurepí er et møde mellem tre eksperimenterede argentinske musikere bosat i Barcelona. Gruppen spiller et bredt repertoire af latinamerikanske sange. Der er en bred blanding af rytmer og farver, som høres i Kurepís musik.

———————
JULIAN MARABOTO
———————
Julian Maraboto musik er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og landets diversitet. Julián Marabotos sange er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.
Med sange der indeholder tradition og nye udfordringer i nye tider, ført an af en stemme der udstråler et håb om et forenet og lykkeligt Latinamerika, lyder Maraboto som Skandinavien i Latinamerika. Maraboto græder, synger, drømmer, danser, bevæger og fortæller om ting som du og jeg har levet. 

———————
Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2021 arrangeres af CkulturA i samarbejde med Krudttønden og Cinemateket.
Med støtte fra Københavns Kommune, KODA og Den Mexicanske Ambassaden.
Læs mere på www.ckultura.org
———————

Mere

Arrangør

CkulturAfm@ckultura.org