september, 2021

21sep15:3016:30Familiekoncert med PhønixFolkemusik for hele familien15:30 - 16:30 Morsø Folkebibliotek, Holgersgade 7, 7900 Nykøbing MorsKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Phønix har spillet dansk folkemusik fra Beijing til Toronto og Wien til Helsinki, så der er lagt op til en helt speciel oplevelse, når orkestret byder ind til koncert.
Phønix præsenterer en sprællevende folkemusikkoncert med internationalt snit, som oser af musikalitet, energi, timing, humor, virtuositet og et stærkt visuelt udtryk. Publikum trækkes med ind, i en spændende verden af iørefaldende melodier, drabelige sange og groovende rytmer, som vokser direkte ud af den danske og nordiske musikkultur. Interaktion med publikum som sang, klap og bodypercussion, indgår altid helt naturligt i koncerten. Når Phønix går på scenen er der garanti for en stor oplevelse for både børn og voksne! 

Phønix er et af Danmarks mest erfarne folk bands. Deres musik, som har rødder i den danske og skandinaviske sang- og musiktradition, fremføres med en nutidig og unik klang. Phønix har udgivet 9 albums og modtaget 4 musikawards.

Phønix er: Karen Mose Sang/Keys – Anja Præst Klarinet/Basklarinet – Jesper Falch Percussion – Jesper Vinther Harmonika 

Der er fri entré til koncerten som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens pulje til Kunstneriske Sommeraktiviteter. 

Mere