oktober, 2020

22okt20:0023:00Dreamers’ Circus & Som OsDreamers" Circus & Annelenes debutkoncert feat. Som Os 20:00 - 23:00 Grønnegades kaserne, grønnegade 10, næstevedKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

En sen nattetime i 2009 mødtes Ale Carr, Rune Tonsgaard Sørensen og Nikolaj Busk til en spontan og intens jamsession.

Det var kærlighed ved første tone, og et nyt band var født. Siden da har de tre folkemusikere udfordret gamle traditioner og givet den nordiske folkemusik en ny, og deres helt egen, sound som 

Dreamers’ Circus

 – det har gjort dem ombejlede og eftertragtede verden over.

De har spillet i Europa, Nordamerika – ja, sågar i Sydneys berømte operahus. De har turneret i Japan, hvor de bl.a. har fremført deres musik for den legendariske animationsfilmskaber Hayao Miyazaki. Men selvom de ofte optræder i store koncertsale, har de aldrig givet køb på legesygen og evnen til at skabe intime møder med musikken.

Orkestrets originale, ofte nærmest filmiske musik transcenderer genrer og søger at vække pubilkums fantasi. Tænk på de levende farver fra barndomsminder om cirkustelte; husk den magiske følelse af at træde indenfor teltdugen til en manege, hvor alt kan ske.

Dreamers’ Circus er eventyr og mystik – musik for drømmere.

Support: 

Annelene

 feat. 

Som Os

Som led af sin debutturné spiller Annelene og hendes band Som Os support til koncerten med Dreamers’ Circus! Violinisten Annelene er rodfæstet i den folkemusikalske tradition, men har en konstant søgende tilgang til genrens grænser. Annelene søger at åbne folkemusikkens verden for flere ører, så der er lagt op til en vidunderlig aften, hvor du inviteres indenfor for at opdage, hvad der fænger dig ved den omfavnende folkemusik: For nogen er det dansen eller tanketrådene til de elementer, du måske i glimt genkender fra dine andre favoritgenrer. For andre er det helt enkelt oplevelsen i øjeblikket. Annelene spiller med bandet Som Os, der består af musikerne fra nogle af landets fremmeste bands på den danske folkemusikscene.

2 x 45 minutter
Unummererede siddepladser
Fri garderobe

Mere