oktober, 2021

29okt20:0022:00Bente Kure & Leif Ernstsen i Haslev Folk Club"Der er masser af lys"20:00 - 22:00 Haslev Bibliotek, Mødesalen, Jernbanegade 62, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Bente Kure og Leif Ernstsen turde også være kendte navne for de fleste af klubbens medlemmer. De har igennem mange år sat vigtige aftryk på det danske folkemusikliv, hvad end man så kalder det folkemusik eller viser.

Leif er en af landets ypperste harmonikatroldmænd – og vel at mærke en af dem, der kan få harmonikaen til at lyde som det spændende instrument, det faktisk er. Bente har gennem årene leveret en masse gode sange med livskloge tekster. Sammen er de to kendte for deres fortolkninger af Jeppe Åkjærs sange, men generelt er de også kendte for at levere gode og nærværende koncerter.

Ud over som del af en duo er Leif efterspurgt for sin store musikalitet. Sådan er han også del af Paddy Doyles og har tidligere været en del af FolkZone og BellPepperBoys.

Både Bente og Leif deler venligt ud af deres kunnen, idet de er aktive som undervisere: Bente holder sangskriverkurser, Leif giver kurser i performance og i harmonikaspil i mange varianter

Vi kan se frem til en aften med vid og bid, med holdning og lune.

Billetpris:
kr. 150,- 

Billetbestilling: Klik på “Læs mere”

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Lokation

Haslev Bibliotek, Mødesalen

Jernbanegade 62, 4690 Haslev

Arrangør