januar, 2022

14jan20:0022:30Benny Holst Trio i Haslev Folk ClubSange med hjerte og holdning20:00 - 22:30 Kultunariet, Haslev, Søndergade 12, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Med Benny Holst kan vi virkelig præsentere et af dansk folkemusiks største koryfæer. Han startede som professionel musiker i 1968 og har spillet sammen med og øvet indflydelse på en lang række af dansk musiklivs store navne, bl.a. Trille.


Hans kærlighed til de gamle danske sange fik han med fra barnsben, hvor han voksede op hos sin bedstemor, Julie, som altid sang til sine daglige gøremål. Udover selv at optræde med disse gamle sange har Benny Holst også selv skrevet en masse sange. Alt hvad han synger, har rod i en ømhed over for de små i samfundet og en indignation over for uretfærdighed.


Siden ca. 2004 har Benny Holst optrådt i triosammenhæng med guitaristen Jacob Rathje og violin-troldmanden Martin Andersen. Glæd jer til aften med genhør med sange fra hele Bennys musikalske bagkatalog – og til virtuos musik. Personligt håber Haslev Folk Club’s formand på genhør med trioens gåsehudsfremkaldende version af ”Det er hvidt herude”.


Billetpris: kr. 200,-  Information om billetbestilling følger snarest


Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kunstrådet

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:30

Lokation

Kultunariet, Haslev

Søndergade 12, 4690 Haslev

Arrangør