september, 2020

10sep20:0022:00Basco - Dexter, Odense20:00 - 22:00 Dexter, Vindegade 65, 5000 Odense CKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

https://www.youtube.com/watch?v=egA6NDlpfRI

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse, uanset hvilken konstellation de optræder i – som kvartet, som solister med DR Big Bandet, sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i en anden sammenhæng.

De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

Ale Carr: Cittern

Anders Ringgaard Andersen: Accordion, trombone

Andreas Tophøj: Violin, viola

Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, lead vocals

”From the swift to the sublimely serene, they capture moods beautifully.” – fRoots

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:00