november, 2020

06nov19:0022:00Koncert med Tove, Malene og MarcusTove de Fries og Malene D. Beck spiller op til dans19:00 - 22:00 Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000 Odense CKategorier:Foredrag,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 år,Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Arrangementet er en del af: Musik fra alle egne af Danmark til og fra alle generationer og støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik. Entré 100 kr. Dog kun 50 kr. for elever og lærere fra Skibhus 17:48, for folk med tilknytning til Grønland, til unge under 25 og for medlemmer af Folkemusiklauget Fynboerne.

Tove har gennemgået folkemusikuddannelsen på Det fynske Musikkonservatorium, hvor hun har fået undervisning af bl.a. Peter Uhrbrand, Hans Jørgen Christensen og Peter Gorm Sørensen.
Malene er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium, rytmisk linie. Det er dog som pianist hun mest dyrker den traditionelle folkemusik.

Tove og Malene har mødt hinanden sporadisk gennem mange år, men den daglige kontakt på konservatoriet i Odense, affødte mange lange samtaler og sessions, og gjorde et samarbejde uundgåeligt.

Repertoiret er overvejende godt gennemprøvet traditionel dansk musik; valse, polkaer, mazurkaer, sønderhoninger o.s.v. Dét der gør denne duo lidt anderledes, er nok den tætte sammenhæng mellem spillemåden og de folk og kulturer melodierne er hentet fra. Tove og Malene spiller over det ganske land, og kan ofte træffes i Sønderho hvor de nyder det rige kulturliv.

Mere

Tid

(Fredag) 19:00 - 22:00

Lokation

Seniorhuset

Toldbodgade 5, 5000 Odense C

Arrangør

Folkemusiklauget Fynboerne