september, 2020

18sep19:3023:00Bal med Rannok19:30 - 23:00 Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000 Odense CKategorier:BalAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Rannok er kendt for deres intense drive og unikke samspil. De spiller dansk traditionel og kontemporær folkemusik med inspirationen fra de gamle spillemandsmelodier. Musikken tilføjes et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svæver ud og ind imellem hinanden. Forvent alt fra råswingende polkaer til stemningsfyldte ballader og varmhjertede valse, der taler både til hjertet og til fødderne, så publikum kommer op af stolene. Duoen er en prisvindende duo i international topklasse og består af to yderst kompetente musikere.
Violinisten Michael Graubæk blev udnævnt som dansk rigsspillemand i 2014 og pianisten Theis Langlands har modtaget adskillige priser ved DMA Folk. Sammen har de spillet utallige koncerter i ind- og udland. Musik fra alle egne af Danmark til og fra alle generationer er støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik. Entré 100 kr. Dog kun 50 kr. for medlemmer af Folkemusiklauget Fynboerne, elever og lærere på Skibhus 17:48, folk med tilknytning til Grønland og unge under 25 år.

Mere

Tid

(Fredag) 19:30 - 23:00

Lokation

Seniorhuset

Toldbodgade 5, 5000 Odense C

Arrangør

Folkemusiklauget Fynboerne