september, 2021

14sep14:0016:00Apinaja - Musikalsk vandring og koncert på Humlemagasinetm. Gæstemusiker Jesper Vinther14:00 - 16:00 Humlemagasinet, Rugårdsvej 51, 5463 HarndrupAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Humlemagasinet og folkemusikduoen Apinaja inviterer til en musikalsk vandring i de smukke haver på Humlemagasinet, og til efterfølgende koncert i de gamle stuer med Jesper Vinther som gæstemusiker.


14. september kl. 14-16

30. september kl. 12-14

Apinaja improviserer over egne kompositioner og indtryk fra vandringen og publikums reaktioner. Undervejs vil der sikkert også dukke en efterårssang op, som man kan nynne med på.

Musikken vil spænde fra lyriske, inderlige passager til humoristiske polkaer. Musikken skabes mens Apinaja og publikum bevæger sig gennem haverne og der er garanteret en unik oplevelse også til gæster, som kender haven godt. 

Efter vandringen er der koncert i caféen, hvor Apinaja får selskab af den super dygtige harmonikaspiller, Jesper Vinther Petersen. Sammen spiller de en intim koncert i de gamle stuer i hovedhuset på Humlemagasinet med en god blanding af traditionel og nykomponeret dansk folkemusik.

Der vil være mulighed for at købe te, kaffe, kage og boller i caféen, som kan nydes under koncerten.

Pia Nygaard, violin

Anja Præst, basklarinet og klarinet

Jesper Vinther Petersen, harmonika 

Vandring og koncert er støttet af Slots & Kulturstyrelsen, og er gratis, når indgangen til Humlemagasinet er betalt. 

NB: I tilfælde af dårligt vejr foregår den musikalske vandringen indendørs i museet.

Mere