maj, 2021

07maj19:30Alakotila & HeebøllNy duo med Timo Alakotila og Kristine Heebøll19:30 Klaverfabrikken, Fredensvej 12A, 3400 HillerødKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Ny duo, – bevæger sig i smult vande i territoriet mellem moderne kammerfolk og improvisation.

Klaver og violin forenes i legende spilleglæde i en tilsyneladende uendelig række lækre, luftige melodier, der giver duoen frugtbar legeplads til deres musikalske fantasi. Med baggrund i den instrumentale dansemusik fra Norden i en klar og varm fusion mødes disse erfarne folkemusikere og komponister og lader spilleglæden skinne igennem. De mestrer modet til at slippe temaet for atter at genfinde det, strømmen fra violin og klaver og tilbage igen er næsten telepatisk. 

Med denne duo er det tydeligt, at skandinavisk folk konstant udvikler sig uden at glemme fortiden. Musikken er organisk og har en smuk imaginær strøm med pragtfulde musikalske farver. Et samarbejde der bliver større end summen af dets dele. 

 

Kristine Heebøll, violin, – har et mangeårigt virke inden for den danske folkemusik, har indspillet soloalbums og sammen med Trio Mio vundet 8 DMA-folk. Lektor ved Folkemusiklinjen i komposition og arrangement. 

Timo Alakotila, klaver – har en bred musikalsk baggrund, der omfatter jazz, klassisk og folk, og han er en del af den legendariske gruppe JPP. Har medvirket på utallige CD’er. 

Lektor ved Sibelius-akademiet. Timo gæstede Klaverfabrikken i 2015 med Maria Kalaniemi. 

Mere

Tid

(Fredag) 19:30

Lokation

Klaverfabrikken

Fredensvej 12A, 3400 Hillerød